Vrienden van de Thuiszorg

Bedrijfsvrienden

Als Stichting leggen wij met onze passie, overtuiging en inzet een basis. Mede door de steun van de  Bedrijfsvrienden wordt veel mogelijk gemaakt. Voorstel : Heeft u het hart op de juiste plaats zitten en wilt u ons als organisatie ook steunen, neem dan contact op met Monica van der Meer,  telefoon 06-46149925, e-mailadres m.van.der.meer@zuidzorg.nl

Ouwehands

Ouwehands Dierenpark Rhenen

Marlies Boekhoorn opende in 2016 het “Onky Donky” huis in het park. Het huis biedt voor kinderen met een beperking van 3 tot 12 jaar, een veilige plek voor een onvergetelijke dag. Vrienden van de thuiszorg mogen een aantal keren per jaar, belangeloos gebruik maken van het Onky Donky Huis.

Woods

Woods Fotografie

Peter van Hout, eigenaar van Woods, zet zich al jaren in voor onze Stichting. D.m.v. sponsering en fotografie.

postelhoef2

Vakantiehotel de Postelhoef

Reeds 7 jaar verblijven wij elk jaar met gasten in dit hotel. Door middel van sponsering van De Postelhoef, kunnen wij ieder jaar 55 ouderen tegen minimale kosten, een onvergetelijke vakantie aanbieden.

logo droomland

Droomland Slaapvoorlichters

Vrienden van de thuiszorg heeft geen eigen loods voor opslag van onze materialen. Droomland geeft ons de mogelijkheid om mede gebruik te maken van een gedeelte van hun opslagruimte.

logo

Kiwanis - Cranendonck

Niet voor iedereen is dat extraatje met sinterklaas of kerst gewoon. Niet iedereen kan mee op schoolreisje of een wasmachine laten repareren. Kiwanis Cranendonck levert voor deze projecten een bijdrage aan de Stichting.

logo2

Kiwanis - Dommelland

Op het gebied van kind en gezin ondersteunt Kiwanis de Stichting. Is er ergens een babykamer, een kinderfiets of sint-kadootjes nodig, zij geven hun donatie.

Plus

Plus Corner Dommelen

5 jaar bestaat “de kookclub in Valkenswaard”. Bernd Korner eigenaar van de Plus supermarkt biedt ons alle ingrediënten om te koken gratis aan.