Vrienden van de Thuiszorg

Hoe meer vrienden...

Stichting Vrienden van de Thuiszorg kan haar werk niet voortzetten zonder de steun van donateurs. Alle activiteiten en projecten worden volledig ondersteund door uw particuliere of bedrijfsmatige financiële bijdrages en lokale initiatieven. Wij ontvangen geen overheidssubsidie.

We zijn er enorm trots op dat we in 2016 het fantastische aantal van 250 donateurs hebben bereikt. Daardoor kunnen een groot aantal initiatieven blijvend ondersteund worden. Maar het beroep op hulp van de Vrienden van de Thuiszorg blijft toenemen. Er zijn nog te veel thuiszorgcliënten die teleurgesteld moeten worden. Daarom, steun ons zodat we nog meer kwetsbare cliënten hulp kunnen bieden!

U sluit zich eenvoudig aan bij de Stichting door een eenmalige of jaarlijkse bijdrage te doneren. De hoogte van het bedrag bepaalt u uiteraard zelf. Vul onderstaand formulier in en wordt Vriend.

Het bedrag zullen wij automatisch incasseren. Ontvangt u liever een machtigingskaart, stuur dan een mail naar info@vriendenvandethuiszorg.nl.

JA, ik sluit me graag aan bij de Stichting Vrienden van de Thuiszorg, om hen te helpen die onze hulp zo hard nodig hebben.

*=verplicht