Vrienden van de Thuiszorg

Vrienden van de thuiszorg

De Stichting Vrienden van de Thuiszorg is een non-profit organisatie met ruim 80 vrijwilligers. Zij zet zich al ruim 20 jaar belangeloos in voor mensen van 0 tot 100 jaar die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Als leven overleven wordt staan de Vrienden klaar. Door het organiseren van activiteiten, projecten en evenementen probeert zij het geluk en welzijn van de medemens te verbeteren of te verhogen.

De versobering van de zorg en de toenemende druk op de eigen verantwoordelijkheid betekent een zwaardere belasting van mantelzorgers en betrokken vrijwilligers.  

Vrienden van de Thuiszorg en haar donateurs blijft ondersteuning bieden om het leven waardevoller te maken.

Alles wat de Stichting onderneemt is erop gericht om onze gast (oudere, medewerker, vrijwilliger, sponsor of donateur) het Van ‘harte’ welkom principe te laten beleven ‘Harte’ staat in onze kernwaarden voor:
Hoffelijk: oprechte en persoonlijke aandacht voor de doelgroep;
Aandacht: wij maken écht contact met de doelgroep, pakken signalen op en zijn attent;
Re-spect: door goed te kijken zie je een ander pas echt;
Thuys: ondersteun de veiligheid en zorg van ‘thuys’ die stimulans geeft bij het aangaan van sociale contacten;
Energie: het uitgangspunt is om een ervaring te creëren die direct energie geeft maar ook langere tijd nawerkt in de toekomst.

Wij nodigen u graag uit om ook Vriend te worden. Kijk voor meer inhoudelijke informatie eens naar onze activiteiten of naar onze nieuwspagina.

 

ANBI  Logo IF aangesloten bij 2016  Nederland Filantropieland V4