Links

link de; m -s 1 schakel, verbinding 2 (comp) mogelijkheid om met één keer klikken naar een andere locatie (op een cd-rom, op internet) te gaan

Wilt u ook beide betekenissen van 'link' vorm en inhoud geven voor de Vrienden van de Thuiszorg? U bent van harte welkom.
Maak de verbinding naar ons via mail of telefoon en u bent een belangrijke schakel voor de vrienden!

 • Woods Fotografie
  Peter van Hout, directeur eigenaar van Woods Fotografie is al vele jaren onze huisfotograaf. Alle activiteiten en evenementen van de vrienden van de thuiszorg is Woods Fotografie aanwezig om de sfeer van deze bijeenkomsten, geheel belangeloos, vast te leggen.

 • Ouwehands Dierenpark
  Al vele jaren is de vrienden van de thuiszorg, met honderden clienten van de thuiszorg, welkom in Ouwehands Dierenpark. Een geheel verzorgende dag beschikbaar gesteld door directie en medewerkers van dit gezelig, sfeervol dierenpark

 • Karin Bloemen
  Onze ambassadrice van het eerste uur Karin Bloemen en haar management dragen het werk van de vrienden met veel hartstocht uit.

 • Zuidzorg
  Website van Zuidzorg.

 • Edco
  Directeur Jac Adriaanse, opgericht in 1978 als een import-/exportbedrijf, heeft sinds die tijd een unieke positie verworven als een wereldwijd handelende onderneming waaronder "speelgoed". Een breed en aantrekkelijk assortiment speelgoedartikelen voor elke leeftijdsklasse.

 • Heijdens karwei producties
  Twan van der Heijden (directeur, eigenaar) van dit audio visueel productie bedrijf zet zijn kennis, kunde en vriendschap in om ons, bewegend, beeldmateriaal, te verzorgen.

 • Vakantie Hotel de Postelhoef
  Een gastvrij vakantie hotel waar u nog volop kunt genieten van een weldadige rust, ruimte en natuur. Een familie hotel dat comfort, persoonlijke zorg en een rijke toeristische traditie uitstekend weet te combineren. Kortom een accomodatie waar de vrienden van de thuiszorg plezierig mee samen werken en wij onze vrienden vakantie week sfeervol kunnen organiseren. 

 • Extreme Geluid 
  Extreme geluid is een vooruitstrevend bedrijf dat voorziet in de verhuur van licht, beeld en geluid.

 • Kiwanis Dommelland/Valkenswaard - Kiwanis Cranendonck
  Kiwanis is een internationale organisatie van serviceclubs. Een serviceclub, in het algemeen, is een club van mensen die door het opzetten en uitvoeren van activiteiten geld bijeenbrengen (fundraising) en dat bijeengebrachte geld uitgeven aan goede doelen (fundspending).