Sinterklaas

 28 november werden we uitgenodigd bij Ouwehands Dierenpark in Rhenen. (DankjeWel Marlies en Eric). Het dierenpark was omgetoverd tot het Park van Sinterklaas. We vertrokken s-morgens vroeg met 28 ouders en kinderen naar het park. We werden ontvangen door een pieten drumband die ons verwelkomde. Na de koffie/limonade werd het park bezocht alsmede de Sinterklaasshow. Na de show werden de kinderen verblijdt met sinterklaaskado's. Rond 16.00 uur vertrok de bus weer richting huiswaarts. Iedereen met een zeer tevreden gevoel. Onze dank gaat uit naar Edco die dit elk jaar weer mogelijk maakt door ons vele vele kadootjes te schenken. DankjeWel.

    

 

 

 

 

 

 

 

 

Geplaatst door Yvonne Huntink op 07/12/2015

Vakantieweek 2015

Van 16 t/m 20 november waren we weer op bezoek bij de Postelhoef in Luyksgestel met 52 gasten. Het werd een onvergetelijke midweek voor de gasten en werden hartelijk ontvangen. Het was een week met leuke uitjes, zoals het bezoek aan het Rijtuigenmuseum in Valkenswaard bij Chr. van den Heuvel en Zn. We sloten de week af met een feestelijke muziekavond, verzorgt door Eric van Heesewijck.

 

 

 

Geplaatst door yvonne huntink op 01/12/2015

zomerfeest 2015

Wegens succes in 2014, wederom afgelopen zaterdag een Zomerfeest bij de Truffelaer in Veldhoven gehouden. 200 senioren hebben genoten van Lenny Kuhr, de Tuna’s en Eric van Heeswijck. Een enorm succes dankzij Vincent van Thiel, die zijn restaurant “De Truffelaer” ter beschikking stelde, de inzet van onze vrijwilligers, de steun van Rabobank Eindhoven-Veldhoven, AH Kromstraat, Bakkerij Moeskops.

             

 

 

 

    

   

 

 

 

 

 

 

Geplaatst door Yvonne Huntink op 21/09/2015

Ouwehands dierenpark

Donderdag 18 juni was het weer zover. We vertrokken om 9 uur met 55 ouderen en 14 vrijwilligers naar Ouwehands Dierenpark in Rhenen. We werden ontvangen met koffie en cake en tot half 1 werd er een rondgang door het park gemaakt in groepjes van 8. Om half 1 hadden we een geweldige lunch in het restaurant. Nadat we smiddags de zeehondenshow hadden bezocht vertrokken we weer richting huiswaarts. We konden weer terug kijken op een zeer geslaagde dag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geplaatst door Yvonne Huntink op 07/07/2015

VERHUIZING

PER 3 MAART ZIJN WIJ VERHUISD NAAR HET KASTELENPLEIN 173 (oude thuiszorgwinkel) het telefoonnummer blijft ongewijzigd. Natuurlijk staan wij weer vanaf 3 maart voor u klaar

Geplaatst door Yvonne Huntink op 18/03/2015