Vrienden van de Thuiszorg

Nieuws

Stichting Vrienden van de Thuiszorg is constant in beweging. Benieuwd welke activiteiten ontwikkelingen recent hebben plaatsgevonden? U leest het hier.

Opnames voor tv programma EenVandaag!

Vandaag, 1 augustus 2018, is er op het Ontmoet en Groetplein in Eindhoven een tv-reportage gemaakt voor het programma EenVandaag. *Vanavond om 18.15 uur* wordt deze reportage uitgezonden op NPO1. Onze gasten komen uitgebreid aan het woord. 
Lees verder...

Sinterklaas

28 november werden we uitgenodigd bij Ouwehands Dierenpark in Rhenen (hartelijk dank Marlies en Eric). Het dierenpark was omgetoverd tot het Park van Sinterklaas. We vertrokken 's morgens vroeg met 28 ouders en kinderen naar het park.
Lees verder...

Vakantieweek 2016

Van 16 t/m 20 november waren we weer op bezoek bij de Postelhoef in Luyksgestel met 52 gasten. Het werd een onvergetelijke midweek voor de gasten met leuke uitjes, zoals het bezoek aan het Rijtuigenmuseum in Valkenswaard bij Chr. van den Heuvel en Zn. We sloten de week af met een feestelijke muziekavond, verzorgt door Eric van Heesewijck.
Lees verder...

Vakantieweek 2017

Ook in 2017, van 13-17 november, werd er wederom een vakantieweek georganiseerd voor zo'n 50 gasten. Helaas zijn er ieder jaar, vanwege grote belangstelling, meer aanmeldingen dan plaatsen die we kunnen vergeven. Daarom wordt op basis van een aantal voorwaarden een selectie gemaakt. De 50 'gelukkigen' van dit jaar werden op maandagochtend, hartelijk ontvangen bij hotel de Postelhoef in Luyksgestel. 
Lees verder...